Здраво! Здраво! Добредојдовте на веб-страницата на компанијата ЕМАР!
Се фокусираше на делови од машинеријата на ЦНК, делови од метално печатење и процесирање и производство на метали на плочи повеќе од 16 години
Германската и Јапонската опрема за висока прецизност на производство и тестирање обезбедува прецизноста на металните делови да достигне 0,003 толеранција и висок квалитет
пошта:
sales8@sjt-ic.com
Сервис
Една станица професионална служба, заштедување на време, напори и грижа
Четири големи предности
Целосна опрема за обработување, прилагодена според цртежите и примероците, единствена услуга, ви помага да заштедите пари и да се грижите
Професионален производител на производство на метал
Shenzhen Aima Technology Co., Ltd.
Професионалните услуги кои ви штедат време, напори и загриженост
Производител
Ценски попуст
После гаранција за продажба
телефон:+86-0755-28512407
01
CNC машинирање
26 машински опреми на ЦНК, 6 машини со 4 оси ЦНК и 8 машини со библиотеки со алатки, со максимален удар од 1300 mm. Персоналот е стабилен, со скоро 100 вработени во претпријатието и 90 отсто од вработените со повеќе од 5 години искуство.
02
Метално печатење
18 прецизни машини за удирање, добро воспоставени стандарди на системот за менаџмент, процеси за менаџмент на слаба производство, онлајн интегрирано производство, компјутерска симулација на процеси за производство, со уреди за известување гр
03
Процес на метал на лист
обезбеди нестандардно прилагодено прецизно процесирање на метални листови и обезбеди прилагодени услуги како што се CNC удирање, свирење, сечење и свирење за различни листови од ладно волцирано, листови од невидлив челик и листови од алуминиум;
04
Техничка експертиза и одлична опрема
Имаме инженерски тим со повеќе од 10 години индустриско искуство, одлична технологија, напредна производска и инспекционална опрема, обезбедувајќи силна поддршка за комплексни и високопрецизни процеси на производство на производи.
опрема
За нас
Shenzhen Aima Technology Co., Ltd.
Ние сме еден од водечките професионални производители на прецизни метални делови во Кина, формирани во 2006 година, претежно преземајќи бизнис како што се машинските делови на ЦНЦ, металните печатени делови, процесор на метални плочи итн.Користиме ин...
вести